Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Έχασε βαθμούς απο τα Κ.Α.Π.Η της Ύδρας...

Σούπερ βαθμό πήρε ο Υδραϊκός από τον Παναθηναϊκός «non stop», μέχρι το σημερινό ματς του Ιλισίου. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρωτά, παρά την ηλικία τους, κατάφεραν το… ακατόρθωτο. Να αποσπάσουν Χ (6-6) από τον Παναθηναϊκό, που κέρδισε την Βουλιαγμένη και τον Εθνικό!

Ο Παναθηναϊκός έχασε τους πρώτους βαθμούς του (αν εξαιρέσει κάποιος την ήττα από τον Ολυμπιακό, από τον οποίο θα χάσουν όλοι) στο πρωτάθλημα, με μοναδική δικαιολογία (αν κι ήταν η χειρότερη του φετινή παρουσία) τους Δερμιτζάκη και Θεοδωρόπουλο που έκαναν ένα μόνο χαλάρωμα πριν παίξουν σήμερα λόγω αρρώστιας.

Πάντως ο Υδραϊκός κατάφερε έναν… άθλο, αν κι έπαιζε από το τέλος του 3ου οκταλέπτου χωρίς τον Αντώνη Βλοντάκη που βγήκε με αντικατάσταση εξαιτίας διαμαρτυρίας σε διαιτητή...

ο οποίος σύμφωνα με το φύλλο αγώνα είπε στον διαιτητή Κωνσταντινίδη:«Ρε παλιομαλ…, μου….νο, παπάρα, άντε γαμ…».

Η ομάδα του Κώστα Λούδη πήρε προβάδισμα με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, το οποίο και διατήρησε μέχρι και την τρίτη περίοδο όταν το σκορ έφτασε σε 6-4.

Στο τέταρτο όμως οκτάλεπτο, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά κράτησε τους γηπεδούχους στο μηδέν και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον πρώην παίκτη των Πρασίνων Νίκο Στελλάτο 10 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Έτσι ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς ενώ ο Υδραϊκός έφτασε τους 11 πόντους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 6-6

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 2-1, 0-2

Παναθηναϊκός (Κ. Λούδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα, Σαρτζετάκης, Κόχειλας 1, Κουριλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 1, Καλογεράκος, Γ. Αφρουδάκης 3, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Γερακούδης, Γρηγοριάδης, Χατζηστεφάνου, Σπυρόπουλος

Υδραϊκός (Δ. Μαυρωτάς): Φλέγκας, Καϊάφας, Εμμανουλίδης Γ. Κοκκινάκης 2, Μαυρωτάς, Αγκόρτσας, Μπλάνης, Λάζαρης, Αργυρόπουλος, Μπιτσάκος, Βλοντάκης, Εμμανουηλίδης Β. 1, Κονταξής, Στελλάτος 3

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Στέλιος Φόβος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus