Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Προτεραιότητα τα διαρκείας στο ντέρμπι με τους απόγονους του στόλου....

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί το Σάββατο (15/11, 16.00) τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αμαρουσίου (Αναξαγόρα & Κυπρίων Αγωνιστών).

Στη σύσκεψη των μέτρων τάξης αποφασίστηκε να διατεθούν 150 εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση, τόσα δηλαδή όσα και η χωρητικότα του κολυμβητηρίου. Για το λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός θα δώσει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας (ενιαίο και απλό), οι οποίοι από αύριο στις 13.00 έως τις 20.00 θα μπορούν με την επίδειξη των καρτών τους να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι» για το ντέρμπι από τη γραμματεία στη Θύρα 7Α του κλειστού της Λεωφόρου.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, τα εισιτήρια είναι σφραγισμένα από την Αστυνομία και για το λόγο αυτό όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς το εισιτήριό τους δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Καλούμε τους λιγοστούς –λόγω της μικρής χωρητικότητας- φιλάθλους που θα δώσουν το παρών μέσα σε κόσμια πλαίσια να στηρίξουν την ομάδα μας σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από τη από το Novasports1!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus