Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Κώστας Λούδης: «Όλοι οι πολίστες δείχνουν ζήλο»

 Την 4η εβδομάδα προπονήσεων από την έναρξη της προετοιμασίας τους στις 1 Σεπτεμβρίου, διανύουν οι πολίστες του Παναθηναϊκού. Το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ «άνοιξε» τις πόρτες του από την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και έτσι οι «πράσινοι», που μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν τρεις μονές προπονήσεις και μόλις δύο διπλές, καθημερινά στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας και δύο στο Χαϊδάρι, ανεβάζουν ρυθμούς. 

Πλέον το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις, πρωί στη Γλυφάδα και απόγευμα στο ΟΑΚΑ, καθώς επίσης γυμναστήριο για βάρη, αλλά και pilates με την Μάντυ Περσάκη στο γυμναστήριό της στη Νέα Σμύρνη μία φορά την εβδομάδα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Κώστας Λούδης, ήδη προγραμματίζει το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει η ομάδα του, με το τουρνουά του ΣΕΔΥ (26-29/10) να είναι αυτό από το οποίο αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν, που κατά πάσα πιθανότητα ξεκινάει στις 8 Νοεμβρίου. Μετά τον Παντελή Καλογεράκο, ακόμη δύο 18χρονοι, οι Μιχάλης Σαρτζετάκης και Ιάσωνας Γρηγοριάδης προστέθηκαν στο δυναμικό του «τριφυλλιού», με τον Κώστα Λούδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στην «Π» για την πορεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Τώρα που άνοιξε το ΟΑΚΑ, έχουμε ξεκινήσει τις διπλές προπονήσεις καθημερινά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Χαϊδαρίου, που μας παραχώρησε την πισίνα της την προηγούμενη εβδομάδα. Από αυτή την εβδομάδα ξεκινήσαμε εκτός από γυμναστήριο διπλές προπονήσεις στην πισίνα, στη Γλυφάδα το πρωί και στο ΟΑΚΑ το απόγευμα». Και πρόσθεσε: «Δεν λείπει κανείς από τις προπονήσεις και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουμε και κάποιον τραυματισμό. Όλα τα παιδιά δείχνουν ζήλο. Είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους και οι νέοι έχουν διάθεση να δουλέψουν. Τα παιδιά που ήρθαν αποδίδουν το αναμενόμενο και νομίζω ότι έχουν εναρμονιστεί με την υπόλοιπη ομάδα πολύ καλά».

Ο Κώστας Λούδης κατέληξε: «Σήμερα (σ.σ. προχθες) κάναμε ένα οικογενειακό διπλό, αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τα φιλικά, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ θα συμμετάσχουμε κανονικά στο τουρνουά του ΣΕΔΥ τέλος Οκτωβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus