Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ιστοσελίδα στοιχήματος από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκόϊκός ήρθε σε μία στρατηγική συμφωνία με την B2B Gaming Services Ltd και από σήμερα ξεκινά μία συνεργασία για τη νέα στοιχηματική ιστοσελίδα με ιστότοπο www.greenwin.gr. Το greenwin λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ερασιτεχνής αναμένει σημαντικά έσοδα από τη νέα προσπάθεια, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Mε την άδεια της B2B Gaming Services Ltd παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως οι Betshop.gr, Callbet.gr, Stoiximan.gr κ.α.

Μπορεί στην Ελλάδα να είναι μία καινοτόμα συνεργασία, όμως στο εξωτερικό πολλές στοιχηματικές εταιρίες είναι «betting partners» (στοιχηματικοί συνεργάτες) ομάδων. Αναμένουμε να δούμε εάν ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανοίγει το δρόμο και προς άλλους συλλόγους για την άντληση εσόδων σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus