Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Προφορική συμφωνία με τον Μιχάλη Σαρτζετάκη έχει ο Παναθηναϊκός!

Μετά τον Νικήτα Παρασκευόπουλο και τον Άγγελο Φώσκολο που αποτελούν παρελθόν απο τον Παναθηναϊκό......καθώς και την λύση της συνεργασίας με τον Πάνο Χρονόπουλο υπάρχει
προφορική συμφωνία με τον Μιχάλη Σαρτζετάκη και η μεταγραφή του νεαρού φουνταριστού αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο διεθνής με την Εθνική Νέων ανήκει στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, του οποίου το σκουφάκι φόρεσε φέτος στην Α2, και μένει να ξεκαθαριστεί ο τρόπος της μεταγραφής, καθώς υπάρχει η περίπτωση της υποσχετικής για ένα χρόνο, αλλά και αυτή της μετοίκησης, αφού Σαρτζετάκης πέρασε Ναυπηγός Μηχανικός στο ΤΕΙ Αθήνας, μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Επομένως, ο Μιχάλης Σαρτζετάκης μετακομίζει στην Αθήνα για να σπουδάσει και επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα των Αθηνών, κάτι που ο Κώστας Λούδης αντιλήφθηκε και έκανε τις πρώτες επαφές μαζί του, όπως κάνει και με έτερους παίκτες που βρέθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων.

Ο τρόπος μετακίνησης, υποσχετική ή μετοίκηση, του νεαρού φουνταριστού θα εξαρτηθεί από τη διάθεση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus