Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η αγωνιστική εκτίμηση των "Πράσινων Υποβρυχίων", για την σαιζόν 2014-15!!!

Σήμερα θα καταβληθεί προσπάθεια για την καλύτερη ενημέρωση, απεικόνιση του τμήματος για την περίοδο 2014-15 και να γίνει και μια πρόβλεψη για την αγωνιστική του παρουσία.

Όλες οι εκτιμήσεις βασίζονται στα μέχρι τώρα δεδομένα, τόσο για τις δικές μας κινήσεις, όσο και για τις αντίστοιχες των άλλων συλλόγων.

Θα πρέπει να συνεκτιμήσουμε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.  κολυμβητήρια χωρίς άδεια, κολυμβητήρια κλειστά, ομοσπονδίες που έχουν κατεβάσει «ρολά», χρέη προς προμηθευτές, προπονητές, αθλητές συνθέτουν ένα παζλ με εκρηκτικό μείγμα. Οι αθλητές έχουν υποστεί τρομερές μειώσεις από τα υπερβολικά συμβόλαια που είχαν και γενικότερα και ο χώρος του ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι και αυτός σε κατάσταση μνημονίου.
 
Παρέμεινε λοιπόν ο προπονητής Κώστας Λούδης. Έφυγαν: Στελάτος, , Παρασκευόπουλος, Φώσκολος, Χρονόπουλος. Ήρθαν: Καραμπέτσος, Χαραλαμπόπουλος, Καλογεράκος και κάποιοι νέοι για τον πάγκο.Μετά την αποδυνάμωση της Βουλιαγμένης η μη κατάληψη της 2ης θέσης είναι αποτυχία καθότι το τμήμα διαθέτει πολλούς έμπειρους αθλητές και δεν μπορεί να συνεχίζεται αιώνια το παραμύθι της τετράδας , από εποχής Πλυτά ακόμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus