Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, αφού συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, με τον νεαρό φουνταριστό να υπογράφει μονοετές συμφωνητικό με το «τριφύλλι» στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί πρόκληση για τον παίκτη, καθώς ο Παναθηναϊκός με συντονισμένες κινήσεις στοχεύει ψηλά στη φετινή Α1, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος απέρριψε προτάσεις από έτερους συλλόγους της Α1, αλλά και της μέχρι πρότινος ομάδας του, της Γλυφάδας.

Ο Κώστας Λούδης είχε κάνει τις συζητήσεις με τον παίκτη εδώ και αρκετό καιρό, ενώ στο πλάνο που του ανέλυσε τον προορίζει για παρτενέρ του αειθαλή Γιώργου Αφρουδάκη, με τον Παναθηναϊκό να διαθέτει πια ένα ιδιαίτερα αξιόλογο δίδυμο στα 2μ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος αγωνίστηκε με το σκουφάκι της Γλυφάδας την περασμένη σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βουλιαγμένη, Εθνικό και Αργοστόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus