Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

«Το πόλο θα πρωταγωνιστήσει» αλλά οι οριστικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 20 Αυγούστου...

Ο υπεύθυνος των τμημάτων του υγρού στίβου Ανδρέας Ζώτος, μίλησε κάνοντας ένα απολογισμό για τη χρονιά που έφυγε, ενώ αποκάλυψε πως το πόλο τη νέα περίοδο θα πρωταγωνιστήσει.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τη χρονιά που μας πέρασε: 
«Μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ανασυνταχθήκαμε και συζητήσαμε για το πώς θέλουμε να είναι τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταγωνιστής και πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε όλα αθλήματα. Αναλάβαμε από πέρσι όλα αυτά τα τμήματα με οικονομικά προβλήματα και γι’ αυτό που είμαστε υπερήφανοι είναι πως κατορθώσαμε να τελειώσουμε τη χρονιά χωρίς οφειλές, ενώ καλύψαμε και κάποια χρέη που υπήρχαν στο ΟΑΚΑ».

Οι ακαδημίες μας έχουν εξελιχθεί και στόχος μας είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των 600 παιδιών και του χρόνου αν είναι δυνατόν να διπλασιαστεί. Οι αγωνιστικές ομάδες στο πόλο μίνι παίδες, παίδες, έφηβοι και νέοι άνδρες συμμετείχαν στην τελική φάση των Πανελληνίων πρωταθλητών. Ενώ οι άνδρες κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1. Και υπάρχει ακόμη μέλλον».

Παράλληλα ο Ανδρέας Ζώτος, αναφέρθηκε και στην απώλεια του Μαθιού Καρλάφτη, λέγοντας, χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς φέτος είχαμε την μεγάλη ατυχία, τον θάνατο του Μαθιού Καρλάφτη, που μας συγκλόνισε. Ωστόσο μετά από αυτό το γεγονός δώσαμε λόγο τιμής στη μνήμη του, να πρωταγωνιστήσει το τμήμα πόλο στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε αυτή τη χρονιά με την ίδια προσπάθεια που έκαναν οι αθλητές μας και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μας φέτος, να ανέβουμε ακόμη ψηλότερα».

Στο τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη φετινή χρονιά, αποκαλύπτοντας πως το πόλο, θα πρωταγωνιστήσει τη χρονιά που έρχεται και οι προσπάθειες που κάνουν είναι να μην φύγει κανένας αθλητής.

«Κανένας παίκτης μας δε θέλουμε να φύγει από την ομάδα. Ωστόσο οι οριστικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 20 Αυγούστου, όταν επιστρέψω από το εξωτερικό, που θα βρεθώ για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό που θέλω να επαναλάβω είναι πως πρόθεση μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και στο πόλο. Χρειάζεται την υπομονή και την επιμονή όλων μας για να προχωρήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus