Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Τα δεδομένα της υπόθεσης παραμονής του Αφρουδάκη στην ομάδα...

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Γιώργος Αφρουδάκης που ηγήθηκε της ομάδας του στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα, δεν έχει κάποια πρόθεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του, με την παραμονή του όμως στον Παναθηναϊκό να μοιάζει η πιο πιθανή κατάληξη. Ο πολύπειρος φουνταριστός αναμένεται να λάβει την τελική του επιλογή εξετάζοντας τις συνθήκες στην ομάδα του.

Την παρούσα περίοδο μάλιστα, δουλεύει για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στον ώμο με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Σήμερα είναι έτοιμος κατά 90%, ενώ τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα είναι πλήρως έτοιμος.

Από τον Παναθηναϊκό αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για να μην συνεχίσει ο παίκτης στην ομάδα, αφού θεωρούν ότι οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν και τη νέα σεζόν θα του καλύπτουν τις φιλοδοξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus