Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε…

Την ήττα με 13-7 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Βουλιαγμένη, για τα ημιτελικά της Α1 πόλο των ανδρών.. Πλέον οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ για τις θέσεις 3-4.

Το ματς

Στο πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπήκαν δυνατά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Βουλιαγμένη να προηγηθεί με 0-3. Στη συνέχεια της αναμέτρησης πέτυχαν 2 γκολ, που ειδικά το δεύτερο του Αφρουδάκη ήταν εντυπωσιακό.

Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου η Βουλιαγμένη με γκολ του Χατζηγούλα πήρε διαφορά δύο τερμάτων. Οι πράσινοι μείωσαν και πάλι το σκορ σε 3-4 με γκολ του Παπαδόγκωνα από την περιφέρεια. Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη δεν έμεινε εκεί και στο τέλος του δευτέρου οκταλέπτου το σκορ ήταν 3-6.

Στην αρχή της τρίτης περιόδου η Βουλιαγμένη έστειλε την διαφορά στην μεγαλύτερη, μέχρι εκείνο το σημείο, τιμή της (3-7). Στο σημείο αυτό οι πράσινοι επέστρεψαν και πάλι στο παιχνίδι και με 2 γρήγορα γκολ έστειλαν την διαφορά στο -2 (5-7). Ταυτόχρονα Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός συνέχισαν να σκοράρουν με τους παίκτες της Βουλιαγμένης να έχουν χτίσει μία διαφορά 3 γκολ υπέρ τους (6-9) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του αγώνα οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ξαναμπουν στο παιχνίδι. Με συνεχόμενα γκολ η Βουλιαγμένη έστειλε την διαφορά στα ύψη με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να λήξει με 7-13.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-6, 6-9, 7-13.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ.Λούδης): Παπαδόγκωνας 2, Θεοδωρόπουλος 2, Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1, Κόχειλας 1.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Χρυσοσπάθης 4, Μυλωνάκης 2,  Μιράλης 2, Τίγκας 1, Αφρουδάκης 1, Κουλιεράκης 1, Γούβης 1, Ελμισιάν 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus