Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Προσάραξαν στα αβαθή του Λαιμού οι μαχητές του Κώστα Λούδη...

Το ματς ήταν κλειστό, με δυνατές άμυνες και χαμηλό σκορ, απόρροια και του μικρού ποσοστού ευστοχίας των 2 ομάδων στον παίχτη παραπάνω.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε αρχικά με 2-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και εν συνεχεία με 3-1 στην αρχή του δεύτερου χάρη και στο γκολ του Χρήστου Αφρουδάκη. 

Ο Παναθηναϊκός όμως αντέδρασε και ισοφάρισε σε 3-3, αλλά κάπου εκεί η Βουλιαγμένη ανέβασε τα ποσοστά της στον παραπάνω, και συνεχίζοντας την πολύ καλή άμυνα αύξησε τη διαφορά σε 6-3, σε 7-4, και εν συνεχεία σε 9-4 και καθάρισε την υπόθεση νίκη.

O Χρήστος Αφρουδάκης, στην εκπνοή του αγώνα, προσέφερε στο κοινό το χαϊλάιτ της βραδιάς, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ με γυριστό σουτ από τα 7 μέτρα.

Βουλιαγμένη – Παναθηναϊκός 10-5

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-1, 3-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Γούβης 1, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 3, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης 1, Μιράλης 1, Τίγκας 2, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Γκαράνης, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας, Xατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Φώσκολος, Δερμιτζάκης, Σπυρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τζαβάρας, Γερακούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus