Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Τα Πράσινα Υποβρύχια ετοιμάζονται να ρίχνουν δυό δυό τα γκολάκια στους Χιώτες!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Σάββατο το μεσημέρι (13.00) τη Χίο στο Ιλίσιο κολυμβητήριο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί απευθείας από το OTESPORTS 4.

Οι «πράσινοι» έχουν στόχο μόνο τη νίκη μέσα στο «σπίτι» τους σε ένα ματς που χρειάζεται προσοχή, όπως τονίζει και ο προπονητής του Τριφυλλιού, Κώστας Λούδης: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε αποκλειστικά και μόνο τη νίκη μέσα στην έδρα μας. Όπως έχω πει ξεκινάει μια σειρά αγώνων πιο δύσκολη. 

Η Χίος θέλει προσοχή, είναι απρόβλεπτη ομάδα με μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Είναι ένα επικίνδυνο ματς, πρέπει να είμαστε σοβαροί και καλοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» ενώ ο κόουτς στάθηκε στη συμβολή του κόσμου, λέγοντας: «Θέλουμε τον δίπλα μας όπως κάνει πάντα, πιστεύω ότι θα δώσει δυναμική παρουσία για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην τρίτη θέση».

Τέλος, αναφορικά με το… ιατρικό δελτίο ο αρχηγός Γιώργος Αφρουδάκης ταλαιπωρείται από ίωση όλη την εβδομάδα και σήμερα θα «πέσει» για πρώτη μέρα στην πισίνα.

Κολ. Ιλίσιο 13.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ
(Κυράνης, Κατσαρός)
Απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕSPORTS4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus