Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Τελικά Σολομώντεια λύση η διεξαγωγή του αγώνα στην έδρα του Παναθηναϊκού στο Ιλίσιο για να μήν τιμωρηθεί η Κέρκυρα!


Μετά τις πολλές διεργασίες κι αφού τα τηλέφωνα πήραν… φωτιά, βρέθηκε λύση για να μη μηδενιστεί η Κέρκυρα μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο κολυμβητήριό της. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στο Ιλίσιο κολυμβητήριο της Αθήνας.

Κολ. Ιλίσιο          16.00     ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑÏΚΟΣ
(Σταυρίδης, Αχλαδιώτης)
Το παιχνίδι δεν διεξάγεται στο Κολυμβητήριο Κέρκυρας λόγω τεχνικού προβλήματος

Τα πήραν… κρανίο στην ΚΟΕ 

Το πρόβλημα με την έδρα διεξαγωγής του αγώνα της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό (λόγω σοβαρού προβλήματος στο κολυμβητήριο του νησιού) λύθηκε από την ΚΟΕ, μια και το ματς θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο Ιλίσιο.

Ομως οι αρμόδιοι, παράγοντες της ΚΟΕ, τα έχουν πάρει… κρανίο, σύμφωνα με πολλές πληροφορίες που έρχονται από Αθήνα μεριά, φέτος με την Κέρκυρα (τους παράγοντές της) μια και ξεκίνησαν τη σεζόν χωρίς ιδιαίτερο πλάνο.

Από όσα αναφέρονται στην Αθήνα, όπως προαναφέραμε, στην ΚΟΕ δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δε δόθηκε λύση νωρίτερα (κι ειδοποιήθηκε αργά η ΚΟΕ) για την αδειοδότηση του κολυμβητηρίου που θα φιλοξενήσει τη νησιώτικη ομάδα κι αναγκάστηκε η Κέρκυρα να μηδενιστεί στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ και να της αφαιρεθεί κι ένας βαθμός.

Επίσης οι παράγοντες της Κέρκυρας δε συμμετέχουν ενεργά στις, κατά καιρούς, προσκλήσεις της Ομοσπονδίας προς τα σωματεία για να συζητήσουν προβλήματα που μαστίζουν το άθλημα.

Τέλος δυσαρεστήθηκαν αρκετά στην ΚΟΕ με τα όσα βγήκαν προς τα έξω κι «έπλητταν» το κύρος της, σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην αντλία του κολυμβητηρίου κι ήταν (μέχρι και σήμερα που τέλειωσε θετικά το θέμα) ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στον… αέρα.

Τελικά ο αγώνας της Κέρκυρας – ΠΑΟ στο Ιλίσιο με τυπικά γηπεδουχο την κέρκυρα!

Δυστυχώς χάθηκε η ευκαιρία να δεί ο Κερκυραίος Παναθηναϊκος φιλαθλος κόσμος την ομάδα απο κοντα...

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus