Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Κώστας Λούδης: «Αν δεν πιάσεις το 100%, δεν κερδίζεις τον oλυμπιακό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης, μίλησε για το τελικό 11-5 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για τον τρόπο που αυτό ήρθε, για το τι έπρεπε να κάνει η ομάδα του προκειμένου να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, για τη σπουδαία στήριξη των οπαδών των «πρασίνων» και για πολλά ακόμη.

«Από τη στιγμή που παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας κι από τις καλύτερες στην Ευρώπη, με ένα πλήρες ρόστερ, έπρεπε να πιάσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι. Εμείς δεν το κάναμε και δυστυχώς με στενοχώρησαν οι παίκτες μου. Κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας και βοηθήσαμε τον Ολυμπιακό στο τέλο για να διευρύνει τη διαφορά. Το 11-5 δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα των δύο ομάδων», επισήμανε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

«Θέλει πολλή προσοχή… Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα… Οπως έχω πει πολλές φορές, όλα τα παιχνίδια φέτος για εμάς θα είναι δύσκολα. Υπάρχουν παγίδες κι αυτές φάνηκαν στην ήττα μας από το Π. Φάληρο. Εχουμε μπροστά μας ένα επικίνδυνο ματς στην Κέρκυρα κι αν καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ, τότε εκεί με την κατάλληλη προετοιμασία θα μπορέσουμε να δώσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου όπως ο σημερινός», τόνισε ο προπονητής της ομάδας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ… ΠΕΙΡΑΙΑ

«Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός φέτος. Είναι παράδειγμα προς μίμηση. Ελπίζω να έχουμε την ίδια συμπεριφορά φιλάθλων κι όταν κατέβουμε στον Πειραιά. Στενοχωριέμαι που σήμερα χάσαμε με 11-5, υπόσχομαι ότι θα δώσουμε μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο μας, στη συνέχεια του πρωταθλήματος», ολοκλήρωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus