Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Γιώργος Αφρουδάκης: «Όρκος νίκης με την Βουλιαγμένη»!Αουτσάιντερ ο Παναθηναϊκός με την Βουλιαγμένη, αλλά οι «πράσινοι», έδωσαν… όρκο νίκης όπως αποκάλυψε στην «Πράσινη» ο Γιώργος Αφρουδάκης και στην συντάκτρια Δήμητρα Πολυχρονοπούλο.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε για την εκτός προγράμματος ήττα από το Π. Φάληρο, και πως μπορεί να επηρεάσει την ομάδα  του, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί το Σάββατο στις 3μ.μ. στο Ιλίσιο κολυμβητήριο να κάνει την έκπληξη έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του!

«Δυστυχώς αλλιώς περιμέναμε αυτό το ματς και αλλιώς μας βγήκε στην πορεία. Θα ήταν ένα ντέρμπι κορυφής θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από τη Βουλιαγμένη, να «σπάσουμε» το διαφαινόμενο αποτέλεσμα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ωστόσο γι’ αυτό το ντέρμπι, παρότι αλλάζουμε πισίνες για να κάνουμε προπονήσεις σχεδόν καθημερινά», ανέφερε μεταξύ άλλων και εξήγησε: «Θέλουμε να «μετρήσουμε» τις δυνάμεις μας κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλύτερη από εμάς. Ελπίζουμε να μας βγει σε καλό η ήττα από το Φάληρο. Ήδη χθες μιλήσαμε όλοι οι παίκτες σε μια συνάντηση που κάναμε και δώσαμε όρκο νίκης για το ματς του Σαββάτου!».

Ο έμπειρος φουνταριστός, βάζει ψηλά τον πήχη, και όσον αφορά για την κρισιμότητα των τριών επόμενων αγώνων με ΝΟΒ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό πρόσθεσε: «Παρόλο που είμαστε το αουτσάιντερ, θέλουμε να μπορέσουμε να σβήσουμε την ήττα από το Φάληρο, με μια νίκη επί του ΝΟΒ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε πολύ τη νίκη για να μπορέσουμε να δούμε αν μπορούμε να μιλάμε για κάτι πολύ ψηλά φέτος ή όχι. Μια νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια με ΝΟΒ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα αλλάξει τις φιλοδοξίες μας!  Σίγουρα τα τρία ντέρμπι δε θα κρίνουν την είσοδό μας στην 4άδα ή την ψυχολογία μας, αλλά είναι ο καθρέπτης για το που μπορούμε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα στο τέλος.

Τέλος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, κάλεσε τον κόσμο να κατακλύσει το Ιλίσιο κολυμβητήριο: «Εύχομαι και ελπίζω επειδή είναι πολύ σημαντικό το ματς με τη Βουλιαγμένη να παίξουμε σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο. Θέλουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο πλευρό μας, θέλουμε τη στήριξή τους για να μπορέσουμε να αποβάλλουμε αυτήν την τελευταία εικόνα με το Φάληρο, με μια ενδεχόμενη νίκη κόντρα στο ΝΟΒ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus