Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Στα ίσια η μάχη με την βουλιαγμένη για τα Τρίφυλλα Υποβρύχια!

Με τον κόσμο του στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τη Βουλιαγμένη, που έληξε ωστόσο ισόπαλο με 9-9 στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα και δεν σταμάτησαν λεπτό να εμψυχώνουν τους παίκτες του Λούδη. Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική με εναλλαγές στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω 8-9 στα 3.55 πριν τη λήξη, αλλά δεν είχε πει την τελευταία λέξη! Στο 1.57 πριν το φινάλε, ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος ισοφάρισε σε 9-9 σε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις. 

Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του ΝΟΒ Κώστας Τσαλκάνης γιατί, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, "ήρθε στη γραμματεία και διαμαρτυρήθηκε έντονα, ενώ κλώτσησε κι ένα μπουκάλι". Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της ομάδας της Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος  για έντονη διαμαρτυρία στη γραμματεία και στον παρατηρητή.  Στο Φ.Α. γράφτηκε επίσης ότι "κολλούσαν τα χρονόμετρα συνεχώς και δημιουργούσαν προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα" που καθυστέρησε να τελειώσει.

Σε όλα τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί η κόσμια στάση του κόσμου παρά τις αντιδράσεις της φιλοξενούμενης ομάδας!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 4-2, 2-3, 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 3, Σιδέρης, Δερμιτζάκης Δ. 2, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Γερακούδης, Κονταξής.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 5, Γούβης, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος 4, Χρυσοσπάθης, Μιράλης, Τίγκας, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus