Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Ένα πρότυπο κέντρο υγρού στίβου αποκλειστικά για τον Παναθηναϊκό

Καλημέρα φίλοι μου δυστυχώς στην παρουσίαση του ΠΑΝ.ΚΙ  για την νέα λεωφόρο δεν είδαμε να έχει γίνει μέριμνα για πισίνα που να καλύπτει το τμήμα της υδατοσφαίρισης και τα άλλα αθλήματα του υγρού στίβου του Παναθηναϊκού.

Η πρόταση για εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο project του προβλέπει γήπεδο μπάσκετ-βόλλευ 3000 θέσεων, αίθουσες για τα αθλήματα πάλης, ξιφασκίας ,άρσης βαρών, πυγμαχίας, σκοποβολής, πινγκ πονγκ και αίθουσα για σκάκι, καθώς επίσης τα γραφεία Ερασιτέχνη Π.Α.Ο και ΠΑΕ Π.Α.Ο. και αίθουσες για τις ακαδημίες.
Το κολυμβητήριο των Ιλισίων δεν αποτελεί βιώσιμη και μόνιμη λύση ούτε φυσικά το ακριβό ολυμπιακό κέντρο υγρού στιβου του Ο.Α.Κ.Α αν και πληρεί όλες τις απαιτήσεις για το τμήμα του water polo και των άλλων τμηματων της ομάδας οσων αφορά τα αθλήματα του υγρού στίβου.
Μονο αν βρεθεί κανένας τρελός σε εισαγωγικά και φτιάξει ένα πρότυπο κέντρο υγρού στίβου αποκλειστηκά για τον Παναθηναϊκό το οποίο θα στεγάσει το water polo και ολα τα τμήματα του υγρού στίβου που έχει η ομάδα μας όπως η κολύμβηση οι καταδυσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus