Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Κώστας Λούδης: «Θέλουμε να φτάσουμε στο 6Χ6 πριν από τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια με ΝΟΒ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του τουλάχιστον , εμφανίστηκε στην εφημερίδα «η Πράσινη» και στην συντάκτρια Δήμητρα Πολυχρονοπούλου ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης που βραβεύτηκε στον Νηρέα.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει σοβαρότητα ενόψει του αγώνα με το Φάληρο το προσεχές Σάββατο, καθώς θέλει να διατηρήσει το αήττητο πριν τα τρία ματς «φωτιά» που ακολουθούν με ΝΟΒ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών σε μια ανοικτή πισίνα, που λόγω βροχής και κρύου είχαν δημιουργηθεί υδρατμοί, κάτι που δεν ευνοεί ομάδες που παίζουν γρήγορα στην κόντρα, όπως εμείς. Για 2μιση οκτάλεπτα ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε δημιουργήσει μια μεγάλη διαφορά 5 γκολ (8-3), αλλά αυτό λειτούργησε ανασταλτικά για την ομάδα, γιατί επαναπαυτήκαμε και η Λαμία κατάφερε να μειώσει».

Σχετικά με την απουσία του Άγγελου Φώσκολου, που δίνει σε κάθε ματς... ανάσες στον αρχηγό, Γιώργο Αφρουδάκη, ο Κώστας Λούδης τόνισε: «Ο Γιώργος έχει μάθει να παίζει ολόκληρα παιχνίδια χωρίς αλλαγή, κάτι που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, σε μια τόσο δύσκολη θέση να μην έχει αλλαγές. Έτσι και σήμερα πήρε λίγες ανάσες αλλά έπαιξε όλο το παιχνίδι».

Ενόψει της συνέχειας ανέφερε: «Έχουμε ένα παιχνίδι κόντρα στο Φάληρο εκτός έδρας, όπου η νίκη εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Θέλουμε να φτάσουμε στο 6Χ6 πριν από τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια με ΝΟΒ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια σοβαρότητα για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus