Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Κώστας Λούδης: «Να κρατηθούμε ψηλά»! (video)

Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης, μιλώντας στο Prasini.gr.

Αρχικά ανέφερε: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, χωρίς ενέργεια. Ήταν θέμα συγκέντρωσης και εγρήγορσης στο πρώτο οκτάλεπτο. Όσο πέρναγε όμως η ώρα τα παιδιά συνειδητοποίησαν ότι πρέπει να παίξουν και από εκεί και πέρα ήρθε η φυσιολογική εξέλιξη βάσει της προπόνησης που κάναμε και της ποιότητας της ομάδας μας».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο επόμενο ματς κόντρα στο Νηρέα Λαμίας, λέγοντας: «Η συνέχεια εξακολουθεί να είναι δύσκολη κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Λαμία είναι μια έμπειρη ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα με ένα πλάνο, ώστε να πάρουμε ακόμη μία νίκη εκτός έδρας, για να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus