Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Να μπει με το δεξί στην έδρα του!

 Ο Παναθηναϊκός δίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (9/11, 16:00) στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο τον πρώτο εφετινό του εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο το ΝΟ Αργοστολίου.

Οι «πράσινοι» επιθυμούν να κάνουν το δύο στα δύο στην Α1 και να εγκαινιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα τους έδρα.

Σίγουρα αναμένεται δυναμική παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο των Ιλισίων.

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, οι Κομάντινα και Ζ. Αφρουδάκης αντιμετώπισαν προβλήματα ίωσης, αλλά υπολογίζονται κανονικά από τον Κώστα Λούδη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο επίσημο site του Α.Ο (panathinaikos1908.gr) και σημείωσε:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, αυτά γίνονται εύκολα ανάλογα με την απόδοσή μας. Θεωρώ ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι κοντά στην ομάδα, και τους θέλουμε δίπλα μας. Εξάλλου η επιλογή της έδρας έγινε και με γνώμονα ότι η περιοχή είναι ιδιαίτερα προσβάσιμη στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus