Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Κώστας Λούδης: «Διπλή ικανοποίηση, για νίκη και κόσμο»

 Ευχαριστημένος δήλωσε στην «Π» ο Λούδης, αφού ο Παναθηναϊκός πήρε το «τρίποντο» στην Χίο και έδωσε χαρά στους οπαδούς του!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης, μιλώντας στην «Πράσινη» μετά την αναμέτρηση με την Χίο εξήγησε: «Η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά για το παιχνίδι. Η Χίος είναι μια ομάδα που μέχρι στιγμής είχε καλά αποτελέσματα και είναι ένα ματς που χρειαζόταν προσοχή.

 Ήρθαμε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Οι παίκτες μου έκαναν ακριβώς αυτά που είχαμε σχεδιάσει για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Κολυμπήσαμε πολύ στην κόντρα, με αποτέλεσμα να σημειώσουμε εύκολα γκολ στην κόντρα επίθεση και σιγά σιγά να χτίσουμε μια διαφορά την οποία κρατήσαμε και διευρύναμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού».

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού στην Χίο, λέγοντας: «Θέλω να σταθώ  στη μεγάλη συμπαράσταση που είχαμε από τον κόσμο του ΠΑΟ. Έχουμε διπλή ικανοποίηση, διότι εκτός από τους τρεις βαθμούς δώσαμε χαρά και στους φιλάθλους που ήρθαν και μας ενίσχυσαν!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus