Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Αργύρης Θεωδορόπουλος: «Κάναμε το 4Χ4 και έχουμε στόχο μέχρι το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη να πάμε αήττητοι»!

 Ο 32χρονος περιφερειακός του «τριφυλλιού», είναι σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει το 6Χ6, και έπειτα στον αγώνα με το ΝΟΒ να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για ένα θετικό αποτέλεσμα. 
 
 Ο Αργύρης Θεωδορόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα Πράσινη υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Κάναμε το 4Χ4 και έχουμε στόχο μέχρι το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη να πάμε αήττητοι, ώστε εκεί θα προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να κάνουμε την υπέρβαση».

Ενόψει του ερχόμενου αγώνα κόντρα στον Νηρέα το Σάββατο στις 5μ.μ. στη Λαμία, ο έμπειρος πολίστας του «τριφυλλιού» τόνισε: «Νομίζω πως όλες οι ομάδες, εκτός από το ΝΟΒ και τον Ολυμπιακό, είναι στις δυνατότητές μας και εξαρτάται καθαρά από εμάς και τη διάθεσή μας το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus