Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Με 16 τορπίλες βύθισε και την Χίο!

 Σπουδαίο «διπλό» στη Χίο πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε του τοπικού ΝΟΧ με 16-7. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα και η εμφάνιση απέναντι στη Χίο επιβεβαιώνει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Με κορυφαίους σκόρερ τους Παπαδόγκωνα, Γ. Αφρουδάκη και Θεοδωρόπουλο η ομάδα του Κώστα Λούδη επέβαλε από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό της και πήρε εύκολα το ντέρμπι. Για τους Χιώτες ξεχώρισε ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Δερβίσης με 3 γκολ.

 Xίος – Παναθηναϊκός 7 – 16

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-5, 4-6, 1-2, 1-3

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισετζής, Πετρόχειλος Μ., Δερβίσης 3, Κώστας, Παππάς Κ. 1, Αλάτσης, Κανδιόγλου, Πισσίας, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Γαλανόπουλος, Φάζος, Καλαργυρός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα. Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 3, Παπαδόγκωνας 4, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος, Παρασκευόπουλος.

Δείτε φωτορεπορτάζ εδω>>>
 
Διαιτητές: Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus