Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Ζ. Αφρουδάκης: ''Έτοιμοι στην πρεμιέρα''

Ο περιφερειακός του Παναθηναϊκού, Ζάχος Αφρουδάκης, δήλωσε ότι τα φιλικά είναι για να βγάζει συμπεράσματα η τεχική ηγεσία, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Τριφύλλι θα είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Θετικά ήταν τα μηνύματα για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού στο φιλικό τουρνουά που διοργάνωσε η Βουλιαγμένη παρά τις δύο ήττες σε τρεις αγώνες, ωστόσο το κρας τεστ θα δοθεί στο τουρνουά του ΣΕΔΥ.

Ο περιφερειακός του Τριφυλλιού, Zάχος Αφρουδάκης, στάθηκε στη σημασία που είχε το τουρνουά σχετικά με την εφαρμογή των νέων κανονισμών. 

''Τα τουρνουά αυτά γίνονται για να μάθουν και οι παίκτες οι προπονητές αλλά και οι διαιτητές τους νέους κανονισμούς. Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά ελπίζουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουν μάθει τους νέους κανονισμούς και να μην υπάρχουν μπερδέματα'', ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: ''Όσον αφορά την ομάδα, ακόμα δεν μπορώ να πω πολλά είναι πολύ αρχή έχουν έρθει και πολλά νέα παιδιά και μέρα με την μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι αλλά ακόμα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Νομίζω ότι μέχρι την πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus