Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Κώστας Λούδης:«Χρειαζόμαστε χρόνο και δουλειά»!

Την ικανοποίησή του για την απόδοση του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό στο τουρνουά του ΝΟΒ, εξέφρασε στην «Π» ο Λούδης!

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, Κώστας Λούδης, μιλώντας στην «Πράσινη» σχετικά με το πρώτο φιλικό της ομάδας κόντρα στη Γλυφάδα, όπου επικράτησε με 13-9, τόνισε: «Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος είμαι από το πρώτο επίσημο φιλικό. Για εμάς είναι ένα τουρνουά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας και δεν αλλάζουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων. Και σήμερα κάναμε κανονικά γυμναστήριο και κολύμπι το πρωί και το βράδυ παίξαμε αγώνα».

Και πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο και δουλειά. Είμαι ωστόσο ευχαριστημένος ιδιαίτερα από τα νέα παιδιά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη στην προετοιμασία μας. Ενώ ακολουθεί και το τουρνουά του ΣΕΔΥ, που είναι πιο απαιτητικό. Ωστόσο δεν παρεκκλίνουμε του προγράμματός μας». 
Σήμερα το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου στις 10π.μ. και το απόγευμα στις 5μ.μ. τους οικοδεσπότες, «μπέμπηδες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus