Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Δοκιμές και συμπεράσματα στο τουρνουά του Ν.Ο.Β

 Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 5-4 από το Π.Φάληρο το πρωί του Σαββάτου ενώ οι "πράσινοι" ηττήθηκαν το απόγευμα και από τη Βουλιαγμένη με 11-6. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Κώστας Λούδης είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς για να παρακολουθήσει την ομάδα πόλο του Τριφυλλιού.

Λούδης: «Ευκαιρίες στα νέα παιδιά και προσαρμογή στους νέους κανόνες»

Τα συμπεράσματά του για το τουρνουά ανέφερε ο προπονητής, Κώστας Λούδης στο panathinaikos1908.gr: «Ειναι ένα τουρνουά προετοιμασίας για να δούμε όλοι τους καινούριους κανονισμούς και οι ομάδες και οι προπονητές αλλα και οι διαιτητές.Υπαρχει σύγχυση και στους διαιτητές και σε μας ώστε να δίνουμε σωστές οδηγίες στους παίκτες, αλλά θα δούμε πως θα γίνει. Μας βοηθάνε τα φιλικά να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας. Ο σκοπός μας τώρα ειναι να προσαρμοστούμε στους νέους κανόνες που αλλάζουν ριζικά. Ειναι ευκαιρία να δοκιμάζουμε και τα πιο νεα παιδιά σε αυτα τα φιλικά. Θέλουμε να δίνουμε ευκαιρία στα νέα παιδιά και μαζί με τους πιο έμπειρους παίκτες να προωθούνται παιδιά απο τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus