Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Κώστας Λούδης:«Χρειαζόμαστε δουλειά και προσπάθεια»

 «Διπλό» προπονητικού χαρακτήρα έδωσε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εθνικό χθες, με τον Κώστα Λούδη να περιμένει περισσότερα...

Στο χθεσινό φιλικό που δεν κρατήθηκε σκορ, οι «πράσινοι» δεν παρουσίασαν το καλύτερό τους πρόσωπο, ενώ φάνηκε πως η ομάδα χρειάζεται παραπάνω χρόνο και δουλειά προκειμένου να δείξει στην πισίνα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης εμφανώς απογοητευμένος, εξήγησε στην «Πράσινη» μετά το φιλικό: «Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Περιμένω περισσότερα από την ομάδα. Φάνηκε πως ακόμη έχουμε πολύ δουλειά, ωστόσο μέχρι την έναρξη πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Ο Κώστας Λούδης πρόσθεσε: «Οι παίκτες δεν έχουν ακόμη αφομοιώσει τον τρόπο του παιχνιδιού, που θα πρέπει να έχει η ομάδα. Μας έχει πάει πίσω, όσον αφορά στον τομέα της τακτικής, το γεγονός ότι δεν έγιναν οι απογευματινές προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας, λόγω έλλειψης ζεστού νερού στον Άγιο Κοσμά». Και κατέληξε: «Αυτή η ομάδα έχει κάποιους παίκτες, με τέτοιο επίπεδο που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στην πισίνα. Περιμένω πολλά περισσότερα από τους αθλητές μου και σε φιλικά και στις προπονήσεις και φυσικά στους αγώνες πρέπει να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους».

Οι ιθύνοντες του τμήματος, ψάχνουν να βρουν εναλλακτικές λύσεις για να μπορούν να γίνονται οι απογευματινές προπονήσεις, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το τουρνουά του ΣΕΔΥ στις 18-19 Οκτωβρίου, -όπου ο Παναθηναϊκός έχει κληρωθεί στον α’ όμιλο με τον Ολυμπιακό, το ΝΟ Βουλιαγμένης και τον ΠΑΟΚ- να μην δώσουν άλλο φιλικό, προκειμένου να δουλέψουν πάνω στην τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus