Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Χρονόπουλος: "Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το καλό του Παναθηναϊκού"


Ο Πάνος Χρονόπουλος, τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, μίλησε για το όνειρο ζωής του που πραγματοποιείται με την παρουσία του στο Τριφύλλι, για την επιλογή των Ιλισίων, για τους στόχους του τμήματος, αλλά και για τον προπονητή Κώστα Λούδη, που γνωρίζονται από την κοινή «θητεία» τους στο Παλαιό Φάληρο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους οπαδούς του Τριφυλλιού, που «δεν υπάρχουν πουθενά καλύτεροι».

Μίλησε στο paomazisou.blogspot.gr για τους στόχους της ομάδας:

«Η ομάδα έχει ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό ρόστερ. Στόχος είναι η είσοδος στα play-off και η πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου».

«Η ομάδα μας άλλαξε σελίδα και είμαστε πιο ενωμένοι από κάθε άλλη φορά, κάτι που μας δίνει δύναμη για να μπορέσουμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό ξανά μεγάλο!», υπογράμμισε.

Σχετικά με την αλλαγή έδρας, τόνισε:

«Η επιλογή που έγινε να αλλάξουμε γήπεδο και να πάμε στα Ιλίσια ήταν η καλύτερη δυνατή, τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο της! Πιστεύω πως η πίεση που θα δέχονται εκεί μέσα όλες οι αντίπαλες ομάδες, θα μας βοηθήσει πολύ να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε! Επίσης, χρωστάμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά από τον σύνδεσμο του Ζωγράφου, καθώς πήραν πάνω τους το θέμα, και όλα τελείωσαν αισίως».

Τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Λούδη τον γνωρίζει από τη συνεργασία τους στο Παλαιό Φάληρο, και τον χαρακτήρισε ως «έναν από τους καλύτερους προπονητές που διαθέτει αυτή τη στιγμή το άθλημά μας».

Ο Παναθηναϊκός ήταν το όνειρο της ζωής του:

«Είναι όνειρο ζωής για κάθε αθλητή να αγωνίζεται στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί, και θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό για πολλά χρόνια ακόμα».

Για τους οπαδούς του Τριφυλλιού:

«Τι να πει κανείς για τον φανταστικό κόσμο που έχει η ομάδα; Είναι οι καλύτεροι οπαδοί και φίλαθλοι, και αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι! Είναι σε όλα τα παιχνίδια δίπλα μας και μας στηρίζουν με τη φωνή τους και μόνο, χωρίς να παρεκτρέπονται, και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus