Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Κώστας Λούδης:''Μας στοίχισαν τα λάθη''

 
Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης, είδε βελτίωση στην απόδοση της ομάδας στο φιλικό με την Βουλιαγμένη, όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα λάθη των παικτών του.
Με ήττα άρχισε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του ΣΕΔΥ ο Παναθηναϊκός ο οποίος ηττήθηκε με 12-8 από τη Βουλιαγμένη. 

Μετά την ολοκλήρωση του φιλικού ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Κώστας Λούδης, δήλωσε ότι υπήρξε βελτίωση στην απόδοση της ομάδας, όμως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω: ''Η εικόνα μας ήταν καλύτερη από τα προηγούμενα φιλικά, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί τα παιδιά έκαναν πολλά ατομικά λάθη που μας στοίχισαν με γκολ. Ήμασταν κακοί στον παίκτη παραπάνω και εκεί κρίθηκε ο αγώνας.

Κερδίσαμε 13 αποβολές αλλά δεν τις εκμεταλλευθήκαμε. Ωστόσο, γι' αυτό γίνονται αυτά τα τουρνουά, για να εντοπίζουμε τις αδυναμίες μας και να διορθώνουμε τα λάθη μας. Ελπίζω στις δύο εβδομάδες που απομένουν να είμαστε όλοι υγιείς για να μπορέσουμε να δουλέψουμε σωστά εν όψει της πρεμιέρας'' σχολίασε στην ''Πράσινη''.

Το Σάββατο οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (13:00) και τον ΠΑΟΚ (20:00).
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus