Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Αργύρης Θεοδωρόπουλος:«Σοβαροί και ανταγωνιστικοί κόντρα σε όλους»!

 Για την προετοιμασία της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, και τις δυνατότητες της ομάδας του, μίλησε στην «Πράσινη», ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

Ο έμπειρος περιφερειακός του «τριφυλλιού» αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας του, τόνισε: «Θεωρώ τη δεδομένη στιγμή ότι είμαστε κουρασμένοι. Έχει πέσει… βάρος στο μυαλό μας και δε λειτουργούμε όπως πρέπει. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα βελτιωθούμε παραπάνω στο άμεσο μέλλον. Χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω δουλειά στην τακτική για να αφομοιώσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής και θα τα κάνουμε στο παιχνίδι».

Για τους νέους κανονισμούς εξήγησε: «Ήταν κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει το παιχνίδι η αλλαγή κανονισμών, αρκεί όλοι να τους κατανοήσουν».
Τέλος σχετικά με τις δυνατότητες της ομάδας, ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος σημείωσε: «Θεωρώ ότι με όλες τις ομάδες θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Ανεξαρτήτου αν θεωρείται καλύτερη ή χειρότερη από εμάς η κάθε ομάδα στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus