Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Τα πρώτα επίσημα φιλικά για το πόλο!

 Με αμείωτους ρυθμούς και με διπλές προπονήσεις στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» έχουν δώσει και κάποια ανεπίσημα φιλικά παιχνίδια, ωστόσο τα πρώτα τους επίσημα είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 4-5 Οκτωβρίου, όποτε το «τριφύλλι» θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Εκτός από το ΝΟΒ και τον Παναθηναϊκό θα συμμετάσχουν επίσης το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα.

Ο Κώστας Λούδης, μιλώντας στην «Πράσινη», εξήγησε: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας χωρίς προβλήματα. Όλα πηγαίνουν καλά, υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Έχω όλους τους αθλητές στη διάθεσή μου». Και πρόσθεσε: «Το πρώτο επίσημο φιλικό τουρνουά που θα συμμετάσχουμε είναι αυτή της Βουλιαγμένης, όπου αναμένεται να εφαρμοστούν και οι καινούριοι κανόνες και θα είναι κομβικής σημασίας για όλες τις ομάδες, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus