Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΝΟ Βουλιαγμένης-Παναθηναϊκός 12-8

Με ήττα άρχισε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του ΣΕΔΥ ο Παναθηναϊκός ο οποίος ηττήθηκε με 12-8 από τη Βουλιαγμένη. Κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ το Σάββατο οι πράσινοι.

Με το αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι πράσινοι στο τουρνουά του ΣΕΔΥ.
Το Τριφύλλι ηττήθηκε με 12-8 από τη Βουλιαγμένη στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Στελλάτο και Φώσκολο οι οποίοι θα απουσιάσουν και από τα υπόλοιπα παιχνίδια. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΝΟΒ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το νωθρό ξεκίνημα των πράσινων και προηγήθηκε με 4-1. Αυτό το προβάδισμα το κράτησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με το Τριφύλλι να γνωρίζει τελικά την ήττα με 12-8. 

Το Σάββατο οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. 

Τα 8λεπτα: 4-1, 3-3, 3-1, 2-3
Παναθηναϊκός (Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Δερμιτζάκης, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγκωνας, Αφρουδάκης Γ., Χατζηγούλας, Γερακούδης, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Κόχειλας Ν., Αφρουδάκης Ζ.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus