Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

«Να διεκδικήσει τίτλους και το πόλο!»


Στην δημιουργία ενός υγιούς οικοδομήματος ικανού να στεριώσει στις πρώτες θέσεις, στοχεύουν στο «τριφύλλι», αποκαλύπτει στην «Π» ο Ζάχος Αφρουδάκης!
Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην ομάδα ο Ζάχος Αφρουδάκης είναι από τους πιο παλιούς αθλητές του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού, και πλέον ονειρεύεται να δει τον σύλλογο να μεγαλουργεί και στον υγρό στίβο.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Πράσινη» και την Δήμητρα Πολυχρονοπούλου ο έμπειρος περιφερειακός αρχικά ανέφερε: «Οι υποδομές υπάρχουν από τα προηγούμενα χρόνια, που είχε γίνει μια καλή προσπάθεια και πάνω σε αυτό μπορεί ο Παναθηναϊκός να «χτίσει» ένα καλό οικοδόμημα και να στεριώσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος».

Και τόνισε μεταξύ άλλων: «Φέτος έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ που βάσει δυνατοτήτων μπορεί να πλασαριστεί στην 4άδα. Από εκεί και πέρα στόχος μου είναι να βάλω το λιθαράκι μου ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός Παναθηναϊκός και στον υγρό στίβο. Όλοι εμείς που είμαστε και μεγαλύτεροι σε ηλικία στην ομάδα, θα βοηθήσουμε ώστε να μπουν οι βάσεις για να δημιουργηθεί κάτι καλό και ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει κάποια στιγμή τίτλους και στο πόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus