Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Λούδης: «Ξεκινάμε με τους καλύτερους οιωνούς»

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης πριν από τις πρώτες δηλώσεις φρόντισε να έχει ολιγόλεπτη συζήτηση με τους πολίστες στα αποδυτήρια, ενώ αμέσως μετά ανέφερε:
 
«Μετά από αρκετά χρόνια που είχα φορέσει το πράσινο σκουφάκι σαν αθλητής. Επανέρχομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ως προπονητής. Με μια νέα διοίκηση, με νέους στόχους και σε μια προσπάθεια που έχει ως στόχο να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Δηλαδή εκεί που ανήκει. Είναι κάτι που έχει ανάγκη γενικότερα η ελληνική υδατοσφαίριση, χρειάζεται έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό».

Για τις πρώτες εντυπώσεις που έχει από τις τελευταίες εβδομάδες, όπου και ήταν διαρκώς στα γραφεία του Ερασιτέχνη με στόχο την ολοκλήρωση των μεταγραφών είπε: «Γενικά είμαι αισιόδοξος ως άνθρωπος. Ήδη οι πρώτες επαφές που είχα με τους ανθρώπους του τμήματος και της διοίκησης και της προσπάθειες που έγιναν για την στελέχωση της ομάδας μας κάνουν όλους πολλοί αισιόδοξους. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε και εσείς. Ο κορμός της περσινής ομάδας παρέμεινε. Αποκτήθηκαν δυο πολλοί έμπειροι πολίστες όπως ο Κομάντινα και ο Θεοδορώπουλος. Παράλληλα έχουν έρθει και κάποια νέα παιδιά τα οποία θα βοηθήσουν και εκείνα στην γενικότερη προσπάθεια που θα κάνουμε σαν σύλλογος. Ξεκινάμε με τους καλύτερους οιωνούς».

Τέλος, για το όνειρο που έχει πλέον ως προπονητής στον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι. Αυτό που έχω συζητήσει ήδη με τους παίκτες μου είναι να είμαστε απερίσπαστοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δηλαδή την σκληρή προπόνηση. Εγώ και οι παίκτες μου θα πούμε κάποια πράγματα για το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την μετριότητα και αυτό θα το κερδίσουμε μέσα από την σκληρή δουλειά».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus