Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Οι νέοι εκπρόσωποι των τμημάτων υδατοσφαίρισης

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο και υπό την παρουσία του υπεύθυνου υγρού στίβου, Α. Ζώτου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/9) συνάντηση με γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο Τριφύλλι, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη υδατοσφαίρισης του Συλλόγου. 

Μετά από εκτενή συζήτηση προέκυψαν τα κάτωθι: 

1. Ορίστηκαν εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού στα τμήματα υδατοσφαίρισης. 
     α. Για την αντρική ομάδα πόλο ο κ. Μαθιός Καρλάφτης
     β. Για την εφηβική ομάδα πόλο κ. Νίκος Νότης
     γ. Για  την παιδική ομάδα πόλο η κ. Φαιβρωνία Αταλίδου
     δ. Για την προαγωνιστική ομάδα πόλο η κ. Βίκυ Γιούλια 
     ε. Για τα μίνι παίδων και τις ακαδημίες ο κ. Χρήστος Γκάτσος 
2. Συμφωνήθηκε ότι οι εκπρόσωποι των τμημάτων με συντονιστή τον Μαρίνο Θεοφιλόπουλο και υπό την εποπτεία του κ. Ζώτου θα αποτελούν την επιτροπή ανάπτυξης της υδατοσφαίρισης του Τριφυλλιού. 
3. Η Επιτροπή Ανάπτυξης μια φορά το μήνα θα συνεδριάζει και εκεί θα σχεδιάζει, και θα υλοποιεί σε συνεργασία με τους προπονητές των τμημάτων υδατοσφαίρισης τον προγραμματισμό τους. 

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη χθεσινή προπόνηση της αντρικής ομάδας πόλο του Τριφυλλιού έγινε από τον υπεύθυνο υγρού στίβου, κ. Ζώτο, η παρουσίαση του κ. Καρλάφτη. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus