Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Γ. Αφρουδάκης: «Να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος»

 Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών σχολίασε: «Γενικότερα ξημερώνει μια καινούρια μέρα για τον Παναθηναϊκό. Τέσσερα χρόνια που είμαι εδώ κάτι ανάλογο δεν έχουμε ζήσει ως αθλητές. Βλέπουμε την διοίκηση να είναι κοντά μας. Βλέπουμε τον πρόεδρο και όλα τα παιδιά να είναι δίπλα μας. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να είναι κοντά μας. Μας χαροποιεί αυτό γιατί τα προηγούμενα χρόνια ζήσαμε δύσκολες στιγμές. Παρόλα αυτά όμως τα τελευταία τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει σταθεροποιηθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μαζί με τον προηγούμενο προπονητή».

Στη συνέχεια, ο «Άφρου» μίλησε για τη νέα αγωνιστική σεζόν, λέγοντας:  «Φέτος πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα για το που μπορούμε να φτάσουμε αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα έτσι όπως φαίνονται μέχρι στιγμής τα πράγματα πολλοί περιμένουν ότι θα είμαστε ένα κλικ πίσω από τον Ολυμπιακό ή την Βουλιαγμένη αλλά σίγουρα μπορεί να αποδειχθεί και στο νερό ότι μπορούμε να πάμε ακόμα παραπάνω. Άλλωστε και πέρσι μπορούσαμε να βγούμε τέταρτοι αλλά βγήκαμε πέμπτοι. Οπότε τα ρόστερ δεν παίζουν τόσο μεγάλη σημασία».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus