Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

«Σηκώνει μανίκια» ο Ζώτος στο σχεδιασμό την νέας χρονιάς για το πόλο των ανδρών!

 Αρχίζει από σήμερα η μεταγραφική περίοδος και μαζί ο σχεδιασμός για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού από το νέο υπεύθυνο…

Σήμερα ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Α1 πόλο Ανδρών, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Αυγούστου με τον νέο υπεύθυνο του υγρού στίβου του Παναθηναϊκού, Ανδρέα Ζώτο να έχει… σηκώσει ήδη τα «μανίκια» για το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΟΕ σχετικά με τις μεταγραφές: «Τα 12 Σωματεία που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2013-14), στο διάστημα αυτό θα μπορούν να εντάξουν στο δυναμικό τους αθλητές από οποιαδήποτε κατηγορία και να παραχωρήσουν αθλητές μόνον σε σωματείο της Α1 Ανδρών. Οι μεταγραφές για αθλητές που παραχωρούνται σε άλλες Εθνικές κατηγορίες, πέραν της Α1, θα γίνουν τις προβλεπόμενες από τον σχετικό Κανονισμό της ΚΟΕ (1-30 Σεπτεμβρίου)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus