Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Λούδης-Λαζαρίδης το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού»

Τον προπονητή ακαδημιών πόλο του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Λαζαρίδη θα έχει στο πλευρό του στον πάγκο ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του συλλόγου, Κώστας Λούδης!

Οι δύο άνδρες είναι γνώριμοι από τη θητεία τους στον Πανιώνιο με τον οποίο έφτασαν στον τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και μαζί θα αναλάβουν εκτός από την ανδρική ομάδα, και την ομάδα νέων ανδρών του «τριφυλλιού».
 
Παράλληλα κατά τη συγκέντρωση των προπονητών του πόλο του Παναθηναϊκού –Κώστα Λούδη, Μιχάλη Λαζαρίδη, Ανδρέα Παπαδημητρακόπουλο, Σωτήρη Καραλή, Παναγιώτη Ζυμβρακάκη και Κωνσταντίνο Παπαδογιάννη- με το υπεύθυνο Υγρού στίβου, Ανδρέα Ζώτο οριοθετήθηκαν οι στόχοι των τμημάτων υποδομής αλλά και της πρώτης ομάδας. Ενώ ο Μιχάλης Λαζαρίδης θα έχει την εποπτεία όλων των ακαδημιών πόλο, και όπως αποκάλυψε στην «Π»  στόχος είναι να εξαπλωθούν σε όλη την Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus