Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

«Πρώτη» για τον υγρό στίβο!

Έγινε σήμερα το μεσημέρι η συγκέντρωση των προπονητών υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, όπου αποφασίστηκε η γραμμή πλεύσης και υπήρξε οριοθέτηση στόχων.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο., η πρώτη συγκέντρωση όλων των προπονητών των τμημάτων υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» παρουσία του υπεύθυνου υγρού στίβου, Ανδρέα Ζώτου...

Ο κ. Ζώτος παρουσίασε τον επικεφαλής προπονητή του τμήματος πόλο, Κώστα Λούδη, ο οποίος με τη σειρά του όρισε συνεργάτη του τον Μιχάλη Λαζαρίδη. Ο κ. Λαζαρίδης θα αναλάβει επίσης και χρέη υπευθύνου όλων των ακαδημιών και των προγραμμάτων που άπτονται της υδατοσφαίρισης. Επιπλέον, γνωστοποιήθηκε η γραμμή πλεύσης του τμήματος αλλά και ο νέος τρόπος εκπαίδευσης των παιδιών στην υδατοσφαίριση ενώ οριοθετήθηκαν και οι στόχοι των ομάδων του Παναθηναϊκού.

Τέλος, υπήρξε ενδελεχής συζήτηση για την ανάπτυξη των τμημάτων εκμάθησης πόλο και σε άλλα κολυμβητήρια εκτός του ΟΑΚΑ, όπως επίσης και η δημιουργία γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης ενώ ορίστηκαν οι προπονητές και τα ωράρια λειτουργίας των ομάδων: Νέων Ανδρών, Εφήβων, Μίνι και Μίνι παίδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus