Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Ήρθε ένας, ανανέωσε άλλος και έμεινε ο τρίτος!

 Συγκεκριμένα όπως είχε αποκαλύψει η «Πράσινη», ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», ο Δήμος Δερμιτζάκης επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο για τρία χρόνια, ενώ με το πράσινο σκουφάκι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Νικήτας Κόχειλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Αργύρη Θεοδωρόπουλου. Ο 32χρονος διεθνής περιφερειακός θα ενισχύσει το Τριφύλλι για τα επόμενα δυο χρόνια αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Επιπλέον, «πράσινο» σκουφάκι θα συνεχίσει να φοράει ο Δημοσθένης Δερμιτζάκης. Ο 22χρονος περιφερειακός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με το Τριφύλλι.

Τέλος, τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ανανέωσε και ο 31χρονος περιφερειακός, Νικήτας Κόχειλας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus