Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

«Πράσινος» ο Θεοδωρόπουλος!

 Με… καθυστέρηση δύο χρόνων ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αργύρη Θεοδωρόπουλου στον Παναθηναϊκό, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της ρεπορτάζ η «Πράσινη», με τον 32χρονο  περιφερειακό να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας!

Μια μεταγραφή που είχε ξεκινήσει το 2011, όταν ο Θεοδωρόπουλος έφυγε από τον Ολυμπιακό, έπειτα από οκτώ χρόνια και η οποία ανεβάζει… κατακόρυφα επίπεδο το πόλο του «τριφυλλιού», σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες κινήσεις που γίνονται από την διοίκηση.

«Μου έφυγε ένα… βάρος όταν υπέγραψα, καθώς πριν από δύο χρόνια είχα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και τελικά δεν ήρθα για προσωπικούς λόγους», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς άσου αποκλειστικά στην Δήμητρα Πολυχρονοπούλου, για να προσθέσει: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα τότε να πάρω πίσω τη συμφωνία που είχα κάνει και τώρα είναι σαν εξιλέωση ο ερχομός μου στην ομάδα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus