Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

Ηγετική παραμονή του «Άφρου» στο Τριφύλλι!

 Ο αρχηγός του αντρικού πόλο, Γιώργος Αφρουδάκης δείχνει το δρόμο για την αναγέννηση του τμήματος, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. 

Αμέσως μετά την συμφωνία, ο Αφρουδάκης μιλώντας στο panathinaikos1908.gr δήλωσε: «Μίλησα με τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη και μου ανέλυσαν ένα πλάνο τριετίας το οποίο απώτερο στόχο θα έχει να αναδείξει τον Παναθηναϊκό Πρωταθλητή Ελλάδας. Σε αυτή την προσπάθεια, θέλω να είμαι μέλος του Συλλόγου. Σίγουρα φέτος θα είμαι στην ομάδα ως παίκτης και από εκεί και πέρα, θα εξετάσουμε τη συνέχεια.
 
 Έχω όλη τη θέληση να παίξω όσο αντέχω και θέλω να συμμετέχω σε αυτό το τριετές πλάνο της νέας διοίκησης. Περιμένω την ολοκλήρωση του ρόστερ αλλά πιστεύω ότι από φέτος η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και μπορεί να φτάσει ακόμα να είναι και η έκπληξη του πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί όταν κλείσουν οι μεταγραφές. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να είμαι μέλος ενός μεγάλου σωματείου που ξέρει να εκτιμάει και να σέβεται μεγάλους αθλητές και θα κάνω τα πάντα με τους συμπαίκτες μου ώστε σε αυτή τη νέα προσπάθεια να φέρουμε τον Π.Α.Ο. ψηλά». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus