Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Δέσμευση του Ανδρέα Ζώτου για επαναλειτουργία του γυναικείου τμήματος πόλο!

Στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός είχε στις τάξεις του κι άλλα τμήματα υγρού στίβου, όπως το γυναικείο πόλο που πρώτος το έφερε στην Ελλάδα και η συγχρονισμένη κολύμβηση. Υπάρχει η σκέψη για επανίδρυση –σε βάθος χρόνου- αυτών των τμημάτων ή για τη δημιουργία άλλων, όπως η τεχνική κολύμβηση; ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου στον επικεφαλή των τμημάτων του υγρού στίβου Ανδρέα Ζώτο σε συνέντευξη του πριν μερικές μέρες!
«Η πρώτη μου ερώτηση όταν ανέλαβα ήταν "γιατί δεν υπάρχει υδατοσφαίριση γυναικών;". Θα βρούμε τον χώρο και το χρόνο και θα δημιουργήσουμε. Και συγχρονισμένη κολύμβηση και τεχνική κολύμβηση. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να καλλιεργεί αθλητισμό, να φιλοξενεί όσο περισσότερα αθλήματα του επιτρέπουν τα δεδομένα της κάθε εποχής.
Χρειάζονται όμως αργά, σταθερά, σίγουρα και, κυρίως, αποτελεσματικά βήματα.


θυμίζουμε πως το Γυναικείο τμήμα συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το 1988. Στην συνέχεια συμμετείχε στην Α1 κατηγορία από το 1989 έως και το 1994 με τις ακόλουθες θέσεις: 1989 6η θέση 1990 5η θέση 1991 6η θέση 1992 6η θέση 1993 7η θέση 1994 8η θέση Μετά τον υποβιβασμό στην Α2 ανέστειλε τις δραστηριότητές τουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus