Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Γιώργος Αφρουδάκης: «Επίτευγμα δικό μας»!

Ο Γιώργος Αφρουδάκης αναφέρθηκε στη φετινή υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν
Ο Γιώργος Αφρουδάκης ήταν ένας από τους κορυφαίους πολίστες του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά και ο άνθρωπος ο οποίος με το δικό του τέρμα, στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, χάρισε την ισοπαλία στο "τριφύλλι" αλλά και την έξοδο στο LEN Trophy της επόμενης σεζόν. Ο έμπειρος αθλητής, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στα πάρα πολλά προβλήματα που είχε φέτος η ομάδα, αλλά και στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας και πάντα πρέπει να κοιτάει μπροστά... 
«Το τριφύλλι και ο Παναθηναϊκός θα υπάρχουν πάντα στον ελληνικό αθλητισμό. Ο σύλλογος έχει πάνω από 100 χρόνια ιστορίας και το τμήμα έχει και αυτό τη δική του ιστορία. Πιστεύω ότι κάποιος θα ενδιαφερθεί για αυτήν την ομάδα. Η 5η θέση ήταν επίτευγμα δικό μας. Δεν υπάρχει κανένα άλλο σωματείο να έχει τραβήξει όσα έχουμε τραβήξει εμείς όλη τη χρονιά. Δυστυχώς σήμερα το μυαλό μας ήταν ακόμη κολλημένο στο Αργοστόλι και σε όλα όσα έγιναν εκεί».
Για το αν ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του τόνισε με νόημα: «Έχω αποφασίσει να κοιτάζω χρόνο με το χρόνο τι θα κάνω. Είμαι όμως ακόμη διατεθειμένος να παίζω και άλλο πόλο»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus