Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Οι Ευθύνες γύρω απο το όνομα του Πλυτά όλο και πληθαίνουν...

 Κάποια στιγμή στο κοντινο παρελθόν μεγάλη εταιρεία που ειδικεύεται στον χώρο του πόλο πρότεινε να αναλάβει το τμήμα και να φέρει στην ομάδα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου πόλο, αλλά σκόνταψε στην άρνηση των ανθρώπων του τμήματος, με τον έφορο Νίκο Πλυτά να λέει «όχι».
 
Στο καλάθι των αχρήστων είχε πεταχτεί η μοναδική ευκαιρία το τμήμα να βγει στην επιφάνεια και να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη.
Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και την αδιαφορία του Ερασιτέχνη, ο Νίκος Πλυτάς προχώρησε σε επτά καλές μεταγραφές, λέγοντας στους υπό απόκτηση παίκτες ότι έχει βρει χορηγούς.
Ποιούς χορηγούς;;; τους είδε ποτέ κανείς;;;
Στην πορεία οι παίκτες δέχθηκαν την πρόταση Πλυτά, αλλά κάπου στο δρόμο οι χορηγοί χάθηκαν και παλιοί και νέοι έμειναν ξεκρέμαστοι.
Ετσι φθάσαμε στην αποχή, με τον Ερασιτέχνη να μην έχει χρήματα για την ομάδα και εν τέλει τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να αποφασίζει να καλύψει ένα μέρος του πολύ χαμηλού προϋπολογισμού του τμήματος.

Πιό Συγκεκριμένα 
Στις 2/7/2012, ο έφορος του τμήματος, Ν. Πλυτάς κατέθεσε πρόταση στο Δ.Σ ότι αν δεν βρίσκονταν χορηγοί να βοηθήσουν το τμήμα, ο υποβιβασμός στην Α2 έμοιαζε μονόδρομος. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός Α.Ο εξέδωσε τότε (2/7) και σχετική ανακοίνωση στην οποία τόνιζε: «Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο μέχρι την ύστατη ώρα θα περιμένει και θα έχει ανοιχτή την πόρτα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο χορηγό ή μη, που το επιθυμεί να συνδράμει και να βοηθήσει σε συνεργασία πάντα με τους ιθύνοντες του Συλλόγου».

Ποιόε είναι τελικά ο Πλυτάς που κόβει και ράβει στον Παναθηναϊκό χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν;;;

Η συνέχεια είναι γνωστή με τα τρία ομαδικά τμήματα (βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ αντρών) να βρίσκουν πηγές εσόδων (χορηγίες, ΟΠΑΠ κλπ) έχοντας και τη σχετική βοήθεια τόσο από τον Ερασιτέχνη, όσο και από τον Πρόεδρο κ. Μακρόπουλο που έσκισε τα ρούχα του για να βρεί χορηγό στο μπάσκετ γυναικών την εταιρία ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α, μέλος του Ασφαλιστικού συγκροτήματος του Α’ Αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Νικολάου Α. Μακρόπουλου είναι βασικός υποστηρικτής του τμήματος καλαθοσφαίρισης γυναικών του Συλλόγου με χορηγία ύψους 10.000 Ευρώ! Για το πόλο ούτε κοκκαλάκι να γλύψουμε φυσικά!

Σε ότι αφορά το πόλο, ο έφορος του τμήματος, λίγο πριν εκπνεύσουν οι μεταγραφές ενημέρωσε τον Πρόεδρο ότι βρήκε τελικά χορηγούς και ότι θα προχωρούσε στην στελέχωση τμήματος. Μάλιστα, στις 8/8 υπέγραψε και τη σχετική αναφορά προς τον κ. Μακρόπουλο, τον οποίο και ενημέρωνε για το μπάτζετ αλλά και τους χορηγούς που είχε βρει.

Στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι ο Πρόεδρος από τις 3/8/12 είχε ενημερώσει τον έφορο ότι ο ίδιος θα συνδράμει με 30000 Ευρώ, εφόσον βρεθούν αρωγοί-χορηγοί για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ουδέποτε παρέκκλινε της υπόσχεσης του αυτής.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ κατανοεί και σέβεται στο μέγιστο βαθμό όλους τους αθλητές του τμήματος αλλά δηλώνει χωρίς φόβο ότι δεν πρόκειται να επαναλάβει λάθη προηγούμενων διοικήσεων και να υποθηκεύσει το μέλλον του Συλλόγου, υπογράφοντας συμφωνίες με λεφτά που δεν έχει εξασφαλίσει.
Για όσους λησμονούν εύκολα ή ασχολούνται με τα θέματα του Παναθηναϊκού περιστασιακά, τη θέση αυτή η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο τη «ΦΩΝΑΖΕΙ» καθημερινά και προς πάσα κατεύθυνση εδώ και μήνες.
Παρόλα αυτά και ακόμα και την ύστατη στιγμή, ο Παναθηναϊκός είναι «μαχητής» και κάνει έκκληση σε όλο τον παναθηναϊκό κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να βοηθήσει οικονομικά την ύστατη ώρα το τμήμα υδατοσφαίρισης του Τριφυλλιού".

 Δηλώσεις Νίκου Πλυτά:
Μπορεί τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός να είναι πολλά ωστόσο τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν κάποια βάση.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ερασιτέχνης σκοπεύει να αναστείλει τη λειτουργία του τμήματος πόλο. Κάτι τέτοιο διέψευσε κατηγορηματικά στα "Πράσινα Νέα" ο έφορος του τμήματος, Νίκος Πλυτάς.

Στο Τριφύλλι υπάρχουν σκέψεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2 και όχι στην Α1, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα διαλυθεί το τμήμα. "Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι θα διαλυθεί το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει περίπτωση παύσης λειτουργίας του τμήματος" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Νίκου Πλυτά.

Υ.Γ. Κάποια σαράκια συνεχίζουν και κατατρώνε το άψυχο σώμα του πόλο του Παναθηναϊκου αλλά τα ψωμιά τους τέλειωσαν θα ζεματιστούν όταν θα έρθει η ώρα τους και τότε θα δούμε άν έχουν το ειδικό βάρος να πρεσβεύουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας!

Υ.Γ. Όσο για την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος να είναι σίγουρη ότι οι πρακτικές παράγκας όπως στην Super-Λίγδα του ποδοσφαίρου δέν θα περάσουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus