Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Όταν ο Τζίγγερ θα...θα...θα...αναλάμβανε το πόλο το 2009!

 Τα οικονομικά προβλήματα που έχει το πόλο του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι γνωστά και δυσεπίλυτα. Χρέη από παλιότερες διοικήσεις, φετινό μπάτζετ που δεν καλύπτεται, και ανυπαρξία κολυμβητηρίου για προπόνηση!
Το καλοκαίρι έγιναν μεταγραφές με την υπόσχεση ότι θα βρεθούν χορηγοί για να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ (το οποίο ανέρχεται συνολικά στα € 120.000), αλλά αυτοί δυστυχώς δεν βρέθηκαν. Το τμήμα έχει μείνει ξεκρέμαστο, και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη προσπαθεί να καλύψει το κενό: Εκεί που είχε πει ότι θα διαθέσει €30.000, αναγκάζεται να διπλασιάσει το ποσό αυτό μπας και καλύψει τις τρύπες… όμως και πάλι δεν φτάνουν, αφού λείπουν άλλα €60.000! Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα, αφού βοηθά όπου μπορεί με όσα μπορεί!

Το πρόβλημα (γενικά για τον Ερασιτέχνη) ξεκινά από τις υποσχέσεις που μείνανε υποσχέσεις… τα λόγια τα μεγάλα που ποτέ δεν εκπληρώθηκαν:
Ο Βγενόπουλος θα έδινε €1.500.000 το 2008 (τουλάχιστον έδωσε 22 εκ. στη μπάλα…), ο Θανάσης €120.000 στο γυναικείο βόλεϊ φέτος, και ο… τζίγγερ θα αναλάμβανε όλο το πόλο το 2009;;;

Σε μια θυελλώδη και πανηγυρική συνέλευση του Ερασιτέχνη το 2009, όταν ανέλαβε να τον “σώσει” ο Κίτσιος, ανακοινώθηκε και η “χορηγία” του τζίγγερ. Ας δούμε το ρεπορτάζ της εποχής(4/07/2009):
Όσο για το πόλο και την κολύμβηση, τα οποία θα αναλάβει να χρηματοδοτήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο έφορος θα επιλεγεί έπειτα από συζήτηση που θα γίνει με τον «Τζίγγερ», προκειμένου να ερωτηθεί ποιον θα επιθυμούσε για τη θέση αυτή.
Έγινε τίποτα από αυτά; Έδωσε ποτέ τα λεφτά που υποσχέθηκε ο τζίγγερ στο πολύπαθο τμήμα; Ή μήπως έχει βοηθήσει ποτέ αυτός ή η οικογένειά του τον Ερασιτέχνη και δεν το θυμάμαι; Πάντα τον κλέβανε και δεν του έδιναν το ποσοστό που του αναλογούσε, είτε με την “Τριφύλλι ΑΕ”, είτε με τις “κάρτες” (και όχι εισιτήρια) διαρκείας, είτε με την “Ticket Club”!
ΣΩΣΤΑ;

Έχουν αφήσει ΟΛΟΙ τον γίγαντα Μακρόπουλο να παλεύει μόνος του με τα θηρία. Λίγη τσίπα και λίγος σεβασμός σε έναν άνθρωπο 90 χρονών που τρέχει για τα πάντα, δεν υπάρχει;πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus