Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Την Πρωταπριλιά η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας!

 Τη Δευτέρα (1/4) θα πραγματοποιηθεί τελικά η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία.
Αν και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η κλήρωση του πολύπαθου θεσμού θα διεξαγόταν την Πέμπτη (28/3), τελικά αυτή μετατέθηκε λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Πρωταπριλιά, χωρίς να είναι... ψέμα.
Στην κληρωτίδα θα μπουν οι οκτώ ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και πρόκειται για τους ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακό, ΝΟ Χίου, Παναθηναϊκό, ΝΟ Αργοστολίου, Πανιώνιο, ΓΣ Ηλιούπολης και Νηρέα Λαμίας.
Οι προημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (10/4) και οι τέσσερις νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.
Αλλαγή όμως είχαμε και στις ημερομηνίες διεξαγωγής της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, μιας και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΟΕ, το φάιναλ φορ θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου και όχι στις 1-2 Ιουνίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus