Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Παπαδόγκωνας-Παρασκευόπουλος στην Εθνική!

 Οι δυο «πράσινοι» πολίστες Παπαδόγκωνας και Παρασκευόπουλος βρίσκονται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Σάκη Κεχαγιά για τα ματς με το Μαυροβούνιο και την Κροατία στο πλαίσιο του World League.

Οι «22» που θα δώσουν το παρόν στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», την Κυριακή το μεσημέρι (12.00), είναι οι: Αφρουδάκης Χρ., Γούνας, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος, Τίγκας, Τσαλκάνης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μουρίκης, Κολόμβος, Δελακάς, Ποντικέας, Καπότσης, Δερβίσης, Φουντούλης Ι. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μιράλης, Μιμίδης Στ. (ΝΟ ΧΙΟΥ), Χρυσοσπάθης, Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Γαλανίδης (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Παπαδόγκωνας, Παρασκευόπουλος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Γούβης (ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΓΚ), Γαλανόπουλος (ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ).

Η Εθνική μας, την προσεχή Τετάρτη (27/3) υποδέχεται στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου, ενώ το Σάββατο (30/3) αντιμετωπίζει στη Ριέκα, την Κροατία, αγώνας με τον οποίο ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Γουόρλντ Λιγκ στον Όμιλο της.
πηγή: panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus