Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Στην τελική φάση οι Νέοι Άνδρες!

 O Παναθηναϊκός, o Νηρέας Γέρακα και ο Ιωνικός Νίκαιας είναι οι τρεις ομάδες που πήραν την πρόκριση στην Τελική φάση (29-31 Μαρτίου) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών από τον Α' Όμιλο Αττικής της Β' (ημιτελικής) φάσης, οι αγώνες του οποίου ολοκληρώθηκαν σήμερα στο κολυμβητήριο της Νίκαιας (ένας αγώνας έγινε και στο ΟΑΚΑ).

Έτσι συμπληρώθηκε το παζλ των δέκα ομάδων της Τελικής φάσης. Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν προκριθεί από τους άλλους ομίλους είναι οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΟΥΚ Βόλου, ολυμπιακός, Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, ΠΑΟΚ, Ηρακλής.
 
Για την πρωτιά του ομίλου, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Νηρέα Γέρακα στο μοναδικό ματς που έγινε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Νίκαιας και ΟΑΚΑ):

ΝΟ Χίου – Νηρέας Γέρακα 8-11, Εθνικός Πειραιά – Ιωνικός Νίκαιας 8-11, Παναθηναϊκός – ΝΕ Πατρών 17-8, Νηρέας Γέρακα – Εθνικός Πειραιά 16-3, ΝΕ Πατρών – ΝΟ Χίου 4-12, Ιωνικός Νίκαιας – Παναθηναϊκός 4-10ΝΟ Χίου – Εθνικός Πειραιά 16-5, ΝΕ Πατρών – Ιωνικός Νίκαιας 8-9, Παναθηναϊκός – Νηρέας Γέρακα 6-11, Ιωνικός Νίκαιας – ΝΟ Χίου 9-5, Εθνικός Πειραιά – Παναθηναϊκός 5-17, Νηρέας Γέρακα – ΝΕ Πατρών 13-8.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Νηρέας Γέρακα 15

2. Παναθηναϊκός 12

3. Ιωνικός Νίκαιας 9

...........................................

4. ΝΟ Χίου 6

5. ΝΕ Πατρών 3

6. Εθνικός Πειραιά 0

Η κλήρωση της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών θα γίνει την Τετάρτη 27/2 στις 13.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.
 
πηγή:panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus