Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Το Ναυάγιο Συνεχίζεται...........

 
Ο Παναθηναϊκός παίζοντας μετά από δύο αγωνιστικές με την ανδρική του ομάδα ηττήθηκε στο τέλος με 10-9 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.Μπορεί το Τριφύλλι να αγωνίστηκε έπειτα από δύο εβδομάδες με την ανδρική του ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως δεν τα κατάφερε.Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 10-9 από τον δικέφαλο του Βορρά σε ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος. Οι πράσινοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με 4-2. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 4-4.Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις στα κρίσιμα σημεία και κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ (10-8) τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει σε 10-9.Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 7 βαθμούς και η υπόθεση τετράδα έγινε αρκετά δύσκολη για τους πράσινους.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 10-9

Τα οκτάλεπτα: 
2-4, 4-4, 8-7, 10-9

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Κεχαγιάς, Σαρησάββας, Μιτελούδης, Μ. Αληχανίδης, Παππάς, Μιτιλινός, Κόλιανιν, Β. Αληχανίδης, Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Παπαποστόλου, Δημητριάδης, Σολανάκης, Φοροζίδης.

Παναθηναϊκός: Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδας, Κόχειλας, Κουρλιαύτης, Δ. Δερμιτζάκης, Παπαδόγκονας, Γ. Αφρουδάκης, Ζ. Αφρουδάκης, Κατσαούνης, Χ. Δερμιτζάκης, Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σταθερή παντοτινή αξία σε όλες τις πισίνες! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη σε κάθε πάσα, αφοσίωση στην επίθεση, εμμονή σε κάθε "επαφή", χαρά σε κάθε γκόλ,αγωνία σε κάθε σούτ, πάθος σε κάθε άμυνα.
Πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ.
Είναι η Πανάθα μας!".

comments powered by Disqus